Головна » 2010 » Вересень » 19 » 18 тур приніс масу емоцій...
11:17
18 тур приніс масу емоцій...
19 вересня 2010 рік, 18 тур вищої ліги чемпіонату Тячівщини по футболу.

Буштино - Тересва  1-4 (2-2)
Тересва показала, що претендує на чемпіонство і перемогла на виїзді в Буштині. З перших хвилин була напружена гра, адже перемога була необхвдна і тересвянціям, і буштинцям, але все ж таки прагнення перших було сильніше. Юнаки розійшлися мирною нічиєю 2-2.

Бедевля - Вонігово  3-2 (3-2)
Боротьбу за медалі не припиняє Бедевля, яка вдома в напруженій, рівній грі здобула вольову перемогу над Воніговом, яке до цих пір було на 2-му місці. 2-2, ось такий рахунок був на табло на 90-й хвилині, але вже в додатковий час сильнішою і впевненішою була команда Бедевлі і врешті-решт забила гол вонігівчанам і відставання від них складає 3 очка... Таким самим рахунком перемогли і юнаки.

Руське Поле - Солотвино  6-4 (4-2)
Впевнена перемога руськополівців задовольнила їх перейти в турнірній таблиці з звичного вже 10-го місця на 9-те, посунувши сусідів буштинців на 10 сходинку (в команд по 18 очок), а Солотвино, не дивлячись на програш зберегло 8 позицію відстаючи від опонентів на 4 пункти. Юнаки Руського Поля, перемогою обігнали Углю і тепер на 6 місці.

Біла Церква - Вільхівці 2-3 (0-2)
Вільхівці знову доказали, що є головними претендентами на золоті медалі і перемогли досить міцну команду "Вікторія" з Білої Церкви. Гра була рівна і команда господарів мала перемагати, але фортуна була на боці Вільхівців. Отже Вльхівці зберегли 1-шу позицію, а Біла Церква - 6-ту. Юнаки Білої Церкви також не порадували, поступившись 0-2.

Угля - Тячів  3-3
Напужена, рівна гра була в селі Угля, де місцева команда приймала гостей з районного центру і довела що може протистояти навіть таким сильним суперникам, як СК Тячів. Результат цьому 3-3, Угля записала собі першу нічию в чемпіонаті, але все ж таки замикає турнірну таблицю (12 місце), а Тячів лише зберіг 7-му позицію в таблиці.

Тячівка - Терново  1-4 (3-2)

Тячівка поки що не може грати на рівні Тернова. Але команді потрібно вигравати, щоб не опинитися на останньому місці. Адже 11-те місце, ще дає шанс залишитися в еліті. Юнаки важко, але перемогли 3-2.

Переглядів: 1102 | Додав: [MIKE]
| Рейтинг: 0.0/0