Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Перша ліга. Завершальний тур
21:58
Перша ліга. Завершальний тур
Ось і добіг кінця чемпіонат в Першій лізі. Хоча, ще не зіграні всі перенесені матчі, але вже є визначені лідери і аутсайдери... Протягом всіх турів впевнену, якісну, видовищну гру показала команда Ганичі, які достроково стали чемпіонами і заслужено дістали путівку до Вищої ліги.
Ось привожу Вам результати заключного 18-го туру:

Кричево- Грушево  4:2 (2:1)
Кричево впевнено перемогло вдома Грушево і піднялося на останньому турі на 3 місце. Можна тільки привітати кричівців з тим, що їхня команда показує таку гарну гру і бореться за призові місця. Думаю в наступному чемпіонаті Кричево буде боротися за вихід до Вищої ліги. А натомість Грушево залишилося на звичній для себе 9-тій сходинці. Юнаки кричівців також відзначились перемогою.

Дубове - Калини  4:3 (3:1)
Дубове, перемогою, буквально відтіснили Калини з призового 3-го місця. Але навіть перемогою господарі не піднялися в турнірній таблиці і залишилися на 8-му місці. А юнаки, перемогою перемістились із 10-го останнього місця на 9-те, відтіснивши юнаків Усть-Чорної на 10-те. Юнаки Калин посіли 4-те місце.

Нересниця - Усть-Чорна  4:2 (4:1)
Останнім часом команда з с. Нересниця почала набирати обертів і посідає 6-те місце. А команда Усть-Чорної поки що посідає 2-ге місце, але ще є 2 гри в запасі. Юнаки Нересниці посіли 2-ге місце.

Ганичі - Тячівські Лази  9:1 (1:0)
В останньому турі зустрівся лідер і аутсайдер Першої ліги - це Ганичі і Тячівські Лази. Звичайно перемогли лідери, розгромним рахунком 9:1!!! Юнаки Ганич також зберегли лідерство і перемогли опонентів 1:0.

Матч Тячів-2 - Нижня Апша перенесено.

Отже, можемо привітати команд Першої ліги із закінченням чемпіонату і побажати майбутніх перемог всім командам.
Переглядів: 942 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0