Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Перенесені ігри
18:14
Перенесені ігри
Перенесена гра 20-го туру Вищої ліги (14 жовтня 2010 р.):

Вонігово - Тересва  3:1 (3:0)
Боротьба у верхівці турнірнї таблиці не припиняється. Команда Вонігова, перемогою обігнала опонентів - ФК 'Авангард' Тересва. Гра емоцій брала верхи в цьому матчі... І все ж таки господарі змогли приборкати ці емоції і довели всім, що можуть грати у висококласний футбол. Ось залишився ще один тур, в якому будуть вирішені всі питання призових місць...

Перенесені ігри Першої ліги (10 жовтня 2010 р.):

Усть-Чорна - Ганичі  1:0 (0:3)
Усть-Чорна, перемогою здобула звання срібних призерів чемпіонату Першої ліги, але ще має гру в запасі, яка, в принципі, нічого не вирішує... Ганичі - золоті медалі; Усть-Чорна - срібні; Кричево - бронзові. Юнаки гостів перемогли.

Тячівські Лази - Дубове  1:3 (5:1)
Дубове на виїзді перемогло явного аутсайдера Першої ліги - команду Тячівські Лази, яка в своєму активі має лише одне очко. Але все-одно поки що залишається на 8-мій позиції. Але може піднятися в таблиці, тому що має ще 2 гри в запасі. Команді з Тячівських Лазів бажаємо гідно провести наступний чемпіонат. Юнаки господарів перемогли.

Тячів-2 - Нижня Апша  2:1 (2:2)

В цій перенесеній грі перемогу здобули тячівці, перегравши опонентів з Нижньої Апші з мінімальною перевагою в один м'яч. Команда господарів зараз знаходиться на 6-му місці, але ще має в запасі одну перенесену гру, якщо переможе, то перейде на 4-ту сходинку. Юнаки розійшлися мирною нічиєю.

Докладніше таблиці Першої ліги:

Дорослі   Юнаки

Переглядів: 1026 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0