Головна » 2010 » Жовтень » 25 » Чемпіонів визначено!
13:57
Чемпіонів визначено!
Закінчився черговий чемпіонат Тячівського району по футболу. За медалі цього року боролося багато команд, які своєю видовищною грою довели, що чемпіонат саме Тячівського району є лідером серед чемпіонатів районів нашого краю. Цього року в чемпіонаті брали участь 22 футбольні клуби: 12 у Вищій лізі, 10 у Першій лізі. Перше місце у Першій лізі зайняли Ганичі, чемпіонами Вищої ліги стала команда Вільхівці!
Ось привожу вам результати останнього 22-го туру Вищої ліги:

Бедевля - Тересва  0:3 (4:4)
Впевнена перемога Тересви над сусідами з Бедевлі. Але навіть перемогою Тересва не зуміла здобути перше місце в турнірній таблиці задовільнившись лише 3-м місцем. Бедевля закінчила сезон на 5-му місці. Бажаємо обом командам в наступному чемпіонаті успіхів і великих перемог.

Вонігово - Угля  8:1 (4:1)
Вонігово вдома розгромило аутсайдерів чемпіонату - Углю. Вонігово посіло 2-ге місце в чемпіонаті, а Угля 12-те (останнє).

Вільхівці - Буштино  4:1
Команда Вільхівці в цьому чемпіонаті виглядала досить солідно, гравці команди доказали всім, що у їхньому селі футболу бути! Вітаємо команду з перемогою і золотими медалями, про які вони могли тільки мріяти, а зараз - це реальність. Команда Буштино зайняла 10-ту сходинку, бажаємо їм успіхів у наступному чемпіонаті.

Тячів - Терново 1:2
Напружена гра видалася в районному центрі, де господарі СК Тячів приймали ФК Терново. Врешті-решт гору взяла команда Тернова і обігнавши Бедевлю зайняла 4-ту сходинку в таблиці. СК Тячів зайняла 7-ме місце.

Технічні поразки:
Солотвино - Тячівка  +:-
Солотвино зайняло 8-ме місце, а Тячівка 11-те.

Біла Церква - Руське Поле  +:-
Біла Церква зайняла 6-те місце. Команда Руське Поле зайняла 9-ту сходинку.
Переглядів: 979 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0