Головна » 2011 » Червень » 13 » IX Тур. ФК Руське Поле виривається вперед!
19:41
IX Тур. ФК Руське Поле виривається вперед!
Одні несподіванки вирували в недільний день на теренах футбольної Тячівщини! Команда ФК Руське Поле перемістилася зі звичного 5-го на 1-ше місце. Також несподіванкою стала перемога аутсайдерів цього чемпіонату - ФК Лази. Нарешті перша перемога аутсайдерів, над досить незламним суперником - ФК Дубове. Після 9-го туру в турнірній таблиці 3 команди в своєму активі мають по 18 очок (Руське Поле, Вонігово, Солотвино), 3 команди по 16 очок (Ганичі, Калини, Нижня Апша) і 2 команди по 15 (Тячівка, Бедевля), ця щільність в турнірній таблиці ще раз підкреслює що цього року чемпіонат району є одним з найпотужніших чемпіонатів Тячівського району в історії.
Детальніше приводимо описи результатів:

Лази - Дубове 2:1 (3:1)

Перемога господарів обома складами. Не зважаючи на те, що команда виграла перші 3 очки, вона й так залишилася на 14-му, останньому, місці. Бажаю щоб цих перемог у ФК Лази з кожним туром ставало більше!
 
Ганичі - Солотвино 6:1 (8:1)
Досить впевнена перемога ФК Ганичі над одним із лідерів чемпіонату ФК Солотвино. Як результат це переміщення ФК Ганичі з 6-го на 4-те місце, а ФК Солотвино з 2-го на 3-тє відповідно. Юнаки ж ФК Ганичі перемістилися з 10-го аж на 6-те потіснивши з нього опонентів ФК Солотвино на 1 пункт нижче.

Грушово - Руське Поле 0:2 (0:1)
Важка перемога гостів ФК Руське Поле обома складами від господарів поля - ФК Грушево. Але ця перемога себе виправдала, результатом є те, що Руське Поле на даний момент є лідером турнірної таблиці! Юнаки ж ФК Руське Поле також не пасуть задніх - вони тепер на 2-й сходинці таблиці. ФК Грушево натомість залишилося на 13-му місці, а юнаки зараз на 9-му.

Угля - Калини 1:1 (3:1)
Напружена боротьба видалася в с.Угля, де суперники розійшлися миром - 1:1. Юнаки ФК Угля відзначились перемогою. Обі команди з Углі на 12-му місці. ФК Калини на 5-му місці (юнаки на 8-му)

Усть-Чорна - Нижня Апша 1:2 (1:3)
ФК Нижня Апша обома складами здобула вольову перемогу на виїзді в Усть-Чорній. Це теж несподіваний результат

Бедевля - Нересниця 3:1 (3:0)
Впевнена перемога господарів ФК Бедевля над гостями з Нересниці.

Тячівка - Вонігово
Ця гра перенесена, і буде зіграна в резервні дні.

Попович Михайло
Переглядів: 1174 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0