Головна » 2011 » Червень » 27 » XI тур. З посмішками на обличчах!
11:49
XI тур. З посмішками на обличчах!
Досить важкий тур видався для лідерів чемпіонату, які грали на виїзді з командами середини таблиці. І до цих пір йде запекла боротьба в верхівці турнірної таблиці, 1-ше і 7-ме місце розділяє 5 очок. Нижче описую результати всіх матчів:

Угля - Ганичі 0:4 (1:3)
Чергова перемога ФК Ганичі, в цьому турі вони перемогли одного з аутсайдерів чемпіонату - ФК Угля обома складами. Тепер Ганичі обома складами на 5-му місці, ФК Угля ж на 12-му (юнаки на 13-му).

Нижня Апша - Тячівка 4:0 (6:0)
Впевнена перемога господарів. Тячівка, яка довго трималася в лідерах, тепер збавила темп і зараз на 8-му місці (юнаки на 11-му). Нижня Апша втрималася в лідируючій групі і займає 7-ме місце. Юнаки Нижньої Апші вирвалися на 1-ше місце маючи в активі кращу різницю м'ячів. З чим їх і хочу привітати!

Нересниця - Руське Поле 1:2 (1:0)
Вольову перемогу здобула команда ФК Руське Поле на виїзді в досить непростого суперника. До останньої секунди матчу точилася запекла боротьба між суперниками, і врешті-решт гості вирвали перемогу і втрималися на 1-му місці чемпіонату. Юнаки Руського Поля, які до цього були одноосібними лідерами, програвши, опустилися на 4-ту сходинку таблиці.
 
Бедевля - Дубове 1:1 (+:-)
Через те, що в Бедевлі цьої неділі був день села, то матч, який мав відбутися в Дубовому перенесли в Бедевлю. Але Бедевля не зуміла порадувати багатьох вболівальників і гостів села та зіграла лише в нічию. Юнаки Дубового з невідомих причин не з'явилися на гру.

Усть-Чорна - Солотвино 2:4 (6:3)
ФК Солотвино також вкотре доказав що претендує на золото цього року. Здобувши перемогу на виїзді вони залишилися на 2-му місці з гіршою різницею м'ячів. Юнаки ФК Солотвино на 7-му місці. Усть-Чорна обома складами на 10-й позиції турніру.

Калини - Лази 5:0 (2:0)
Чергова перемога над теперішніми аутсайдерами чемпіонату.

Вонігово - Грушово 5:2 (2:1)
Перемога ФК Вонігово над ФК Грушево, яке тепер на 13-місці. ФК Вонігово тепер на 4-й сходинці (юнаки на 2-й).
Переглядів: 1035 | Додав: admin
| Рейтинг: 5.0/1