Головна » 2013 » Вересень » 29 » Фiналiсти вiдомi!
18:33
Фiналiсти вiдомi!
29 вересня на стадіонах Буштина та Вонігова визначились фіналісти 2013 року! В Буштині зійшлися кращі 4 команди юнаків, а в Вонігові кращі 4 команди дорослих.
  Розпочали цей раунд в Буштині команди Солотвина та Дубового. Дубове доволі неочікувано здобуло перемогу з розгромним рахунком 3-0, не залишивши шансів команді Солотвина, яка вже декілька років очолює верхівку турнірної таблиці юнаків.
  Тут розіграли і друге фінальне місце. В боротьбу вступили команди Руського Поля та Ганич. Досить напружено проходив матч, рівних по грі суперниках. Обмінявшись по 2 голи, суперники не сиділи в захисті. Основний час завершився рахунком 2:2. В серії пенальті сильнішими виявились руськополівці - 3:2.
         У Вонігові перший пів-фінал серед дорослих зіграли Буштино і Дубове. Дубове впевнено переграло Буштино (3:1). Дубове цього сезону виступає на високому рівні!
  Останній пів-фінал зіграли Бедевля - Ганичі. В напруженій грі дружніх команд перемогу в основний час не вдалося зафіксувати, адже захист в обох команд нейтралізував напад, як наслідок - рахунок 0:0. В серії пенальті фортуна була на стороні команди Ганичі - 6:5.
 
Приводжу результати пів-фіналів:
Юнаки:
Солотвино - Дубове 0:3
Руське Поле - Ганичі 2:2 (пен. 3:2)
Дорослі:
Буштино - Дубове 1:3
Бедевля - Ганичі 0:0 (пен. 5:6)

Фінали та матчі за третє місце пройдуть у Бедевлі (юнаки) та Нижній Апші (дорослі) (6.10.2013)
Михайло Попович
Переглядів: 715 | Додав: admin
| Рейтинг: 5.0/3