Головна » 2013 » Жовтень » 6 » ФК Ганичi чемпiон!
11:12
ФК Ганичi чемпiон!
6 жовтня 2013 року на полях Бедевлі та Нижньої Апші визначилися призери чемпіонату району. Спочатку почнемо з розігріву, а саме, з юнацьких фінальних матчів, які відбулись в с. Бедевля.
  Матч за III місце серед юнаків не відбувся, бо команда Солотвина не з'явилась на гру. Отже автоматично ФК Ганичі здобули бронзу серед юнаків технічною перемогою.
  Золото серед юнаків цього року здобула, дещо сенсаційно, команда Дубове, не залишивши жодних шансів своїм одноліткам з Руського Поля 4:1.
     Команди дорослих визначали чемпіона на прекрасному стадіоні в с. Нижня Апша.
  За III місце боролися команди Бедевлі та Буштина. Гравці Бедевлі зуміли витримати тиск буштинців і завоювали бронзові медалі (2:1).
  А ось матч за золоті медалі не дограли до кінця... Матч завершився після першого тайму (рахунок був на користь Ганич 2:0). ФК Дубове не вийшла на 2-й тайм на поле, через те, що ніби-то команда Ганич порушила регламент змагань, були нарікання на суддівство. Все ж таки багато хто погодився що порушення були. Ось так негативно і завершився довгоочікуваний фінал 2013. І цього року не обійшлося без конфузів... Треба щось змінювати, бо фінальні ігри мають бути не упередженими, чесними, і саме головне - справедливими.

Приводжу всі результати:
   Дорослі. Фінал: Ганичі - Дубове 2:0 (1 т.)
Матч за ІІІ місце: Бедевля - Буштино 2:1
   Юнаки. Фінал: Руське Поле - Дубове 1:4
Матч за ІІІ місце: Солотвино - Ганичі 0:3 (тех. поразка)

Остаточна таблиця 2013 (місця):
    Дорослі:
1. Ганичі
2. Дубове
3. Бедевля
4. Буштино

    Юнаки:
1. Дубове
2. Руське Поле
3. Ганичі
4. Солотвино


Попович Михайло
Переглядів: 795 | Додав: admin
| Рейтинг: 5.0/1