Головна » 2013 » Грудень » 3 » Новини футболу району
20:49
Новини футболу району

   В черговий раз голові Тячівської районної федерації футболу відмовлено в участі в програмі «Час футболу», що на телеканалі «Тиса-1».
   Наш сайт довідався про ці деталі та подальшу роботу федерації безпосередньо від голови федерації Івана Грабара.
Нагадуємо, що після одного з випусків програми «Час футболу» (12.11.13), через неправдиві розповіді та пригнічення футболу Тячівщини було направлено відкритий лист від районної федерації, на що телеканал «Тиса-1» не відреагував, і напевно не може заперечити нічого цьому листу.

    2 грудня відбулося засідання комітету Тячівської райдержадміністрації з питань розвитку молоді і спорту з головою комітету Бенчак В.В., на якому було заслухано пропозиції голови Тячівської федерації футболу щодо подальших дій федерації та проведення наступного чемпіонату району.

    Головою федерації запропоновано питання розпочати навчання арбітрів в Тячеві вже цього року, щоб на зимовій першості дати можливість отримання практики безпосередньо на матчах.
На виконкомі районної федерації футболу, який відбудеться в грудні, будуть винесені наступні питання:
- Виключення з регламенту двох пунктів щодо участі гравців з інших районів, які працюють або навчаються в нашому районі.
- Команда яка реєструється зобов'язана буде надати одного арбітра, який буде виїжджати з командою на виїзні ігри (цей арбітр зобов'язаний пройти навчання). Пропонується вік арбітра до 50 років. Для контрольних ігор федерація буде забезпечувати арбітраж сама.
- Пропонується заключити меморандум між всіма командами районного чемпіонату про поведінку на полі арбітрів, гравців та представників команд. Текст меморандуму буде розроблено та виставлено на сайт для обговорення.

Попович Михайло


Переглядів: 706 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0