Головна » 2013 » Грудень » 21 » Результати роботи Тячiвськоi районноi федерацii футболу обговорювали на засiданнi виконкому
21:37
Результати роботи Тячiвськоi районноi федерацii футболу обговорювали на засiданнi виконкому

    2013 рік для любителів футболу Тячівщини видався багатим на спортивні перемоги, і радує те, що не бракувало й футбольних успіхів. Про них та про робо­ту Тячівської районної федерації футбо­лу загалом і йшлося минулого тижня на засіданні виконкому. Зокрема, було роз­глянуто питання затвердження Рахівською фінансовою інспекцією звіту голови федерації 1.1. Грабаря про результати фінансово-господарської діяльності, які виявились позитивними. Також заслухали звіти голів комітетів. Особливу увагу було приділено комітету з питання організації змагань, адже саме ці люди слідкують за тим, щоб футбольні турніри прово­дились на найвищому рівні, займаються реєстрацією футболістів, а також дбають про нагородження переможців. На жаль, у їхній роботі виявлено численні недоліки, а її результати визнано незадовільними.

    Непогано справляються зі своїми обов'язками комітети ветеранів, дитячої та юнацької ліги, а також дисциплінарний. Голова комітету арбітрів О.І. Жолобович проаналізував їхню діяльність, звернув увагу на недоліки, а також розповів про суттєве цьогорічне до­сягнення - залучення до роботи у комітеті чотирьох молодих арбітрів.

    Третім питанням на порядку ден­ному було обговорення Кодексу честі учасників спортивних змагань під егідою Тячівської районної федерації футболу. Вирішили подати цей документ на обго­ворення громадськості у районній газеті «Дружба» та підготувати його остаточну редакцію до затвердження на звітній конференції районної федерації футболу, яка буде проведена у січні.

І.ГРАБАР, голова Тячівської районної федерації футболу.

 

Переглядів: 624 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0