Головна » 2015 » Березень » 21 » Підсумок чвертьфіналів Зимової першості Тячівщини
23:15
Підсумок чвертьфіналів Зимової першості Тячівщини

Чвертьфінальна стадія залишила по собі подвійне враження.

З однієї сторони всі кращі колективи пройшли до наступного кола, з іншої є багато запитань як вони туди дістались при тому хто їм протистояв.

Горяни дали бій гольовій машині

Головну несподіванку створив «Лісоруб», який ледь не скористався жахливою грою атакувальних гравців суперника, які здулися вже на старті стадії плей-оф. Інакше як пояснити те, що учасники Ліги чемпіонів Закарпаття 2013 року футболісти «Ганичів» так аж занадто впевнено припинили свою фантастичну і недосяжну для решти колективів району пятиматчеву серію, протягом якої щоразу забивали не меше чотирьох голів. До слова, для клубу з Усть-Чорної це вже третій поєдинок у сезоні, у яких він залишив свої ворота на замку (за цим показником клуб входить до кращої четвірки і поступається тільки «Беркуту»).

Ситуацію для фаворитів врятувала хіба що їх звично якісна гра в захисті. «Ганичі» також втретє в чемпіонаті залишили свої ворота на замку та змусили лісорубів вдруге в сезоні піти з поля без забитих голів. У підсумку рубаки продовжили до трьох поєдинків свою безпрограшну серію в основний час. Фаворит врятувався тільки за рахунок кращого пробиття післяматчевих пенальті і цим самим продовжив до шести поєдинків свою безпрограшну серію як в основний час, так і по пенальті.

Ледь не загинули на добрянських скелях

Більшого ми очікували й від тересвянців, атакувальні гравців яких також дуже розчарували. Інакше як пояснити те, що «Авангард» вдруге в сезоні пішов з поля без забитого мяча і дуже впевнено припинив свою триматчеву серію, протягом якої щоразу забивав більше одного голу. І хоча для скелястих це вже третій поєдинок у чемпіонаті, у якому вони залишили свої ворота на замку, та попередні два були із колективами з Нересниці та Калин, які дуже рідко переходять на чужу половину поля.

Не врятувала фаворита від ганьби й вдала гра захисної ланки, яка змусила «Скалу» припинити свою чотириматчеву серію, протягом якої жодного разу не пішла з поля без забитого мяча. «Авангард» хоча й вперше в сезоні завершив поєдинок без пропущених мячів, та все ж припинив свою чотириматчеву переможну серію в основний час та дозволив суперникам вдруге поспіль не програти в основний час. Врятував путівку до півфіналу «Авнгард» тільки у післяматчевих пенальті.

Крилатий птах продовжив свій політ

Значно передбачуваніше завершив свій двобій клуб із Бедевлі, всі ланки якого відіграли на звичному рівні. Найбільше посприяла цьому беззуба гра в атаці «Карпат», які тільки вдруге в сезоні пішли з поля без забитого мяча і дозволили опонентам вдруге поспіль та впяте в чемпіонаті загалом залишити свої ворота на замку.

На звичному рівні відіграла захист «Карпат», які вчетверте поспіль не пішли з поля без пропущеного голу (за цим показником вони поступаються одним поєдинком тільки антирекорду «Нересниці») і зазнав другої поразки до ряду. «Беркут» навпаки вдруге поспіль та впяте в сезоні загалом не пішов з поля без забитого голу і не тільки вдруге поспіль уникнув поразки, а й пробився до наступної стадії змагань.

Кого дали на розправу «Тернову»?

Найочікуваніше завершило свій поєдинок «Терново», яке мало змагатись із доволі міцним тячівським «Прометеєм», та в того завершились кошти для даних змагань. Точно невідомо, чи футболісти дуже вагомо відсвяткували на них бронзову сходинку групи «А» та вихід у плей-оф чи не розраховували на сам вихід до наступного кола, та врешті постраждали уболівальники, які втратили можливість споглядати доволі конкурентний матч. В цьому разі організатори змагань мали кілька доволі адекватних шляхів виходу з ситуації: 1) достроковий вихід «Тернова», 2) четверта команда групи «А» «Лісоруб» опонує «Тернову, а пята групи «А» «Діброва» грає з переможцем групи «Б» «Ганичами». Та було вирішено продовжити життя малоконкурентній «Нересниці», яка в груповій стадії здобула тільки три бали при жахливій різниці – 6:18. Тому не викликало здивування те, що тернівці вдруге поспіль забивають як мінімум чотири голи, а «Нересниця» втретє пропускає як мінімум чотири мячі (за цим показником з нею може зрівнятись тільки найслабша команда ліги «Калини»). Крім того, «Нересниця» вже втретє в чемпіонаті не змогла забити жодного голу і дозволила супернику вдруге в сезоні залишити свої ворота на замку. У підсумку цілком очікувана друга перемога «Тернова» в сезоні з різницею в 4 голи і більше, та третя поразка «Нересниці» з аналогічною різницею.

Результати чвертьфіналів:

«Ганичі» – Лісоруб» Усть-Чорна 0:0 (по пен. 5:4)
«Авангард» Тересва – «Скала» Добрянське – 0:0 (по пен. 5:4)
«Беркут» Бедевля – «Карпати» Дубове – 1:0
«Терново» – «Нересниця» – 4:0

Півфінали

ФК Беркут - ФК Авангард
ФК Терново - ФК Ганичі

Євген СВИЩО

Переглядів: 611 | Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0