Головна » 2017 » Жовтень » 24 » ФК Вонігово – чемпіон Тячівського району 2017 року
14:37
ФК Вонігово – чемпіон Тячівського району 2017 року
  22 жовтня, на стадіоні с. Вонігово відбулися фінальні матчі чемпіонату району з футболу серед дорослих команд.
  До останнього дня турнірних ігор не було відомо, хто ж стане володарем титулу чемпіона району, рівні шанси на перемогу мали дві лідируючі футбольні команди – «Вонігово» та «Лісоруб» Усть-Чорна. Та все ж у запеклій боротьбі з рахунком 1:0 першість чемпіону вибороли вонігівські футболісти. Відтак, була остаточно сформована підсумкова турнірна таблиця чемпіонату першості району з футболу – 2017 (Див. нижче).
  Із завершенням чемпіонату команди привітав голова районної федерації футболу Іван Грабар. Він вручив всім командам-переможцям турніру кубки, медалі та грамоти. Були відзначені цінними подарунками й арбітри чемпіонату, а кращим арбітром 2017 року визначено Василя Романюка.
  Іван Іванович подякував меценатам за допомогу у проведенні чемпіонату та висловив слова вдячності сільському голові Лопухова Івану Фабрицію та селищному голові Усть-Чорної Петру Костяку за підтримку футбольних команд. Відзначив він й роботу тренера ФК «Підплеша» Василя Кубарича, який виховав достойних спортсменів з підплешанської молоді. Адже цьогоріч юні футболісти ФК «Підплеша» стали чемпіонами першості району з футболу серед юнаків.
  Невдовзі футбольних вболівальників знову збиратимуть на стадіонах матчі між футбольними командами і на цей раз вони боротимуться за Кубок району. Підготовку до проведення цього турніру вже розпочала районна федерація футболу.









Переглядів: 1201 | Додав: admin
| Рейтинг: 1.0/5